Enexis

Algemeen

  • Sectors Energie
  • Vacatures 0
  • Bekeken 483
  • Regio Noord-Brabant
Bottom Promo

Bedrijfsomschrijving

MENSEN DUURZAME ENERGIE BRENGEN

Enexis Groep biedt iedereen altijd toegang tot energie. Dat is wat ons drijft. Of we nu werken aan de betrouwbaarheid van het net van vandaag of nadenken over het ontwerp van het energiesysteem van de toekomst. Alles is erop gericht zoveel mogelijk klanten aan te sluiten en te voorzien van steeds meer duurzame energie. Daar geloven we in verbinding, niet alleen van kabels en leidingen maar ook van mensen. Dag en nacht staan we klaar om op een veilige manier licht en warmte te brengen. Zo leggen we verbinding met de wereld om ons heen om samen duurzame impact te maken. We informeren, investeren, inspireren en realiseren. Vol positieve energie. ​

Wat ons energie geeft? Duurzame verbindingen leggen, comfort bieden, blijven leren en groeien, het beste geven, hard werken, vanuit vakmanschap en realisatiekracht. Zo laten we zien wie we zijn. Wat echt Enexis is. Zo zijn we van maatschappelijke betekenis en brengen we positieve energie.

ONZE FOCUS

Klimaatverandering is een van de grootste uitdagingen van onze tijd. Om in 2050 een CO2-neutrale samenleving te realiseren, is ombouw van het energiesysteem een voorwaarde. Een gigantische opgave, ook voor Enexis. Tegelijkertijd is het een fantastische opdracht om Nederland duurzaam vooruit te helpen.

Het uitvoeren van de energietransitie vraagt onze volledige aandacht. Alles moet erop gericht zijn dat de energievoorziening veilig en betrouwbaar blijft, dat we klanten tijdig aansluiten en dat we het energiesysteem van de toekomst realiseren. Daarom brengen wij met de nieuwe strategie focus aan in onze werkzaamheden. We zijn toekomstgericht, blijven betrouwbaar en werken transparant.

ONZE MISSIE

Onze ambitie is duidelijk: wij realiseren de energietransitie in ons verzorgingsgebied. Dit doen we in nauwe samenwerking met onze stakeholders. Om te slagen in deze opdracht is focus op onze kerntaken nodig. Onze kerntaken vatten wij samen in drie doelen:

Een succesvolle realisatie van onze strategische doelen stelt hoge eisen aan onze mensen en organisatie. Ook daarvoor nemen we onze verantwoordelijkheid. Belangrijke waarden daarbij zijn veilig werken, elkaar versterken, duurzame impact hebben en financieel solide blijven. Meer weten over onze strategische plannen? Klik hier.

Bottom Promo
Bottom Promo